Om Älvkarleby HS

Älvkarleby hundsport är en  förening med inriktning mot agility, rally-, vardags- och tävlingslydnad. Klubbens utgångspunkt är att bedriva hund- och förarträning på glatt och lustfyllt sätt. Från och med 24 mars 2012 är vi en lokal kennelklubb under Uppsala Läns Kennelklubb (www.ulkk.se).

Hos oss är du välkommen oavsett på vilken ras du har och på vilken nivå du vill träna med din hund. Vi har medlemmar som tävlar VM i agility och de som bara vill göra något roligt med sin hund. Vi anser att en klubb är till för att bedriva den verksamhet som medlemmarna har intresse av. Det innebär att vi kan anpassa inriktningen beroende på medlemmarnas önskemål.

Vår plan finns i Gårdskär (Backängen). Passera Slåttervallen och håll höger.

Vill du vara med och utveckla verksamheten inom Älvkarleby  Hundsport är du varmt välkommen. Hör av dig till vem som helst i styrelsen och berätta vad du vill göra. Att jobba ideellt är både roligt och lärorikt och vi lovar att du får många nya hundvänner på köpet!

Så här blir du medlem hos oss

Medlemskap hos oss kostar 150 kronor/år. Du blir medlem genom att betala in på pg
61 51 18-7. Skicka ett mail till vår kassör anne.agren@nordea.se där du anger namn, adress och personnummer samt att du har betalat in.

Gå gärna med i vår facebookgrupp, Älvkarleby hundsport!