Medlemskap och kursavgifter

Så här betalar du medlemsavgiften
Medlemskap hos oss kostar 150 kronor/år eller 300 kr för familj/år. Du blir medlem genom att betala in på pg 61 51 18-7. Skicka ett mail till vår kassör anne.agren@nordea.se där du anger namn, adress och personnummer samt att du har betalat in.

Gå gärna med i vår facebookgrupp, Älvkarleby hundsport!

Så här betalar du kursavgifter
Sätt in din kursavgift på pg 61 51 18-7. Skicka ett mail till vår kassör anne.agren@nordea.se där du anger namn, adress och personnummer samt för vilken kurs du har betalat in.

Vill du tävla agility, rallylydnad eller lydnad för Älvkarleby hundsport LKK?
För att få tävla i agility och rallylydnad räcker det med enbart medlemskap i vår klubb.

För att tävla i lydnadstävling anordnad av SKK-ansluten klubb krävs medlemskap i vår klubb samt SKK länsklubb. När det gäller att tävla i lydnad- eller brukstävling anordnad av brukshundklubb som är medlem i SBK måste du vara medlem i, och tävla för, en SBK-klubb (inte vår klubb m a o).

För utställningar krävs medlemskap i SKK länsklubb.

För de som tävlar i agility och rallylydnad kan det behövas ett intyg för att visa upp då SBK klubbarna fortfarande kollar medlemskort. Kontakta vår kassör anne.agren@nordea.se för hjälp.

Länsklubben är en geografisk del av kennelklubben, i vårt fall Uppsala läns kennelklubb (SKK). Som medlem där kan du tävla officiellt för oss samt delta i övriga, av SKK arrangerade, verksamheter som t.ex. utställningar. Du får tidningen Hundsport och kan ta del av andra förmåner som rabatt på försäkringar. Mer om detta kan du läsa på www.skk.se

Om du vill bli medlem i Uppsala läns kennelklubb klicka på länken nedan:
https://kennet.skk.se/anmalanSSL/anmalan_steg1.asp

Är du ungdom och medlem i Sveriges Hundungdom?
Då gäller följande:
För dig mellan 7- 18 år. Upp till och med 18 år blir du som medlem i Sveriges Hundungdom automatiskt medlem i Svenska Kennelklubben (SKK) och den länsklubb där du bor. För dig är medlemskapet extra förmånligt då du får tre medlemskap för samma medlemsavgift. (Sveriges Hundungdoms lokalklubb, SKK Länsklubb samt en specialklubb som du själv väljer). Det innebär att om du bor i Uppsala län och är medlem i SHU kan du, när du även blivit medlem i Älvkarleby hundsport LKK, tävla för klubben.

Är du redan medlem i en annan länsklubb och vill byta till Uppsala läns kennelklubb?
Skicka ditt medlemsnummer samt namn till: ulrika.gill@telia.com

Frågor? Mejla ulrika.gill@telia.com